Bedrijf Steenwijkerland, Team Informatievoorziening en automatisering

Een afwisselende baan. Ruimte om jezelf te ontwikkelen. En ook nog eens leuke collega’s. Dát is werken bij de gemeente Steenwijkerland!

Ben jij onze

Business Consultant Microsoft365

Voor 28 tot 36 uur per week

Laat het ons weten!

Wat bieden wij jou?

We bieden je een afwisselende functie in een informele en ambitieuze organisatie.

Daarnaast bieden we jou:

 • Een salaris in schaal 10 CAO Gemeenten
 • Een Microsoft Surface Laptop en natuurlijk de volledige CoPilot licentie
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit komt boven op je salaris. Je kunt dit inzetten voor extra vakantiedagen, een opleiding of het laten uitbetalen
 • Een flexibele indeling van je werkweek. Hybride werken is uitstekend gefaciliteerd, maar we zien je ook graag op kantoor. Samen halen we de beste resultaten en leren we van elkaar
 • Volop mogelijkheden om door te leren en jezelf te ontwikkelen
 • De baan is eerst voor 1 jaar, zijn we alle twee tevreden? Dan is er daarna een vaste baan
 • Een werkomgeving met toffe uitersten: Van stad tot platteland – en alles wat er tussenin zit. Je vindt het in Steenwijkerland. Nieuwsgierig naar onze gemeente Steenwijkerland? Check dan deze video

Leuk voordeel: Woon jij in de buurt van het gemeentehuis in Steenwijk? Dan kun je ook gebruik maken van onze fietsregeling en lekker op de fiets naar je werk. Woon je verder weg dan hebben we een reiskostenregeling.

Jouw rol

Als Business Consultant Microsoft 365 adviseer je over de inrichting, implementatie en optimalisatie van Microsoft 365. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden van Microsoft 365, en je kunt deze effectief overbrengen en toepassen. Dit doe je samen met de product owner en je collega IT-professionals. We zijn met mooie projecten bezig waar je direct aan kan bijdragen. Recent hebben we onze eigen ‘terugbelverzoek’ PowerApp gemaakt en zijn we op dit moment bezig met mailarchivering via Microsoft Purview. Netwerkschijven hebben we vaarwel gezegd en we werken in de hele organisatie samen via Teams. Deze ontwikkelingen zijn snel gegaan en we kunnen je hulp goed gebruiken om de organisatie hierin mee te nemen.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding of WO-opleiding
 • Je hebt ervaring als consultant in M365-diensten
 • Je bent communicatief sterk, je beweegt gemakkelijk door de organisatie en weet snel de vraag helder te krijgen.
 • Je zit boordevol energie en weet hiermee anderen in beweging te krijgen.

Solliciteren

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en al jouw vragen te beantwoorden. Want werken bij de gemeente is écht anders dan het bedrijfsleven. Dus aarzel niet om contact op te nemen. Solliciteren kan digitaal via onze website www.steenwijkerland.nl/vacatures. Als je beschikt over een LinkedIn profiel dan nodigen wij je uit om dit in je CV met ons te delen. 

Liever eerst een kop koffiedrinken om kennis te maken en/of te ontdekken wat we elkaar kunnen bieden? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan met Johannes Terpstra (teamleider), via 06-55423889 of over de procedure met Kirsten Wever (recruiter P&O), via 06-27970957. 

Benieuwd naar welke vacatures er nog meer zijn bij de gemeente Steenwijkerland? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.

Aantal posities 1
Plaats Steenwijk
Provincie Overijssel
Land Nederland
Gepubliceerd 28-02-2024
Uiterste datum 13-04-2024

Terug naar vacatures