Bedrijf Steenwijkerland, Team Ontvangst, KCC

Een afwisselende baan. Ruimte om jezelf te ontwikkelen. En ook nog eens leuke collega’s. Dát is werken bij de gemeente Steenwijkerland!

Ben jij onze

KCC Medewerker

Voor 32 uur per week

Laat het ons weten!

Wat bieden wij jou?

We bieden je een afwisselende functie in een informele en ambitieuze organisatie.

Daarnaast bieden we jou:

  • Een salaris in schaal 6 CAO Gemeenten
  • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit komt boven op je salaris. Je kunt dit inzetten voor extra vakantiedagen, een opleiding of het laten uitbetalen
  • Volop mogelijkheden om door te leren en jezelf te ontwikkelen
  • De baan is eerst voor 1 jaar, zijn we alle twee tevreden? Dan is er daarna een vaste baan
  • Een werkomgeving met uitersten: Van stad tot platteland – en alles wat er tussenin zit. Je vindt het in Steenwijkerland. Nieuwsgierig naar onze gemeente Steenwijkerland? Check dan deze video

Leuk voordeel: Woon jij in de buurt van het gemeentehuis in Steenwijk? Dan kun je ook gebruik maken van onze fietsregeling en lekker op de fiets naar je werk. Woon je verder weg dan hebben we een reiskostenregeling.

Jouw rol

Heb je altijd al bij een gemeente willen werken, maar heb je nog geen gemeentelijke ervaring? Dan is dit je kans! Als medewerker KCC ben jij het visitekaartje van de organisatie voor onze inwoners en ondernemers  Je bent het eerste aanspreekpunt voor meerdere kanalen (hoofdzakelijk telefonie, daarnaast ook social media en meldingen openbare ruimte). Je vindt het leuk om met gerichte vragen de vraag achter de vraag te ontdekken. Je probeert zoveel mogelijk vragen zelf te beantwoorden maar je weet ook precies wie je van de vakafdeling moet benaderen voor meer complexe vraagstukken. Je denkt mee met onze inwoners en je zet nét even dat stapje extra. Dat alles doe je in een team van enthousiaste collega’s.  

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding.
  • Je hebt ervaring met soortgelijk werk
  • Je bent communicatief sterk, je weet te verbinden en je hebt een politieke antenne
  • Je bent flexibel, nauwkeurig en je hebt een positieve instelling en je hebt dienstverlening in je genen  

Solliciteren

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en al jouw vragen te beantwoorden. Want werken bij de gemeente is écht anders dan het bedrijfsleven. Dus aarzel niet om contact op te nemen. Solliciteren kan digitaal via onze website www.steenwijkerland.nl/vacatures. Als je beschikt over een LinkedIn profiel dan nodigen wij je uit om dit in je CV met ons te delen. 

Heb je vragen of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Maaike Moorman (teamleider Ontvangst) via 06-10495874 (bereikbaar tot 16/2) of met Aja de Boer (coördinator KCC) via 06-20972198 (bereikbaar vanaf 21/2) of over de procedure met Kirsten Wever (P&O Recruiter) via 06-27970957. De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 7 maart 2024. 

Benieuwd naar welke vacatures er nog meer zijn bij de gemeente Steenwijkerland? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.

 

Aantal posities 1
Plaats Steenwijk
Provincie Overijssel
Land Nederland
Gepubliceerd 14-02-2024
Uiterste datum 05-03-2024

Terug naar vacatures