Bedrijf Steenwijkerland, Team Uitvoering sociaal domein, Team Backoffice

Een afwisselende baan. Ruimte om jezelf te ontwikkelen. En ook nog eens leuke collega’s. Dát is werken bij de gemeente Steenwijkerland!

Ben jij onze

Contract- en inkoopadviseur Sociaal Domein

Voor 28 uur per week

Laat het ons weten!

Wat bieden wij jou?

We bieden je een afwisselende functie in een informele en ambitieuze organisatie.

Daarnaast bieden we jou:

 • Een salaris in schaal 10 CAO Gemeenten
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit komt boven op je salaris. Je kunt dit inzetten voor extra vakantiedagen, een opleiding of het laten uitbetalen
 • Een flexibele indeling van je werkweek. Hybride werken is uitstekend gefaciliteerd, maar we zien je ook graag op kantoor. Samen halen we de beste resultaten en leren we van elkaar.
 • Volop mogelijkheden om door te leren en jezelf te ontwikkelen
 • De baan is eerst voor 1 jaar
 • Een werkomgeving met toffe uitersten: Van stad tot platteland – en alles wat er tussenin zit. Je vindt het in Steenwijkerland. Nieuwsgierig naar onze gemeente Steenwijkerland? Check dan deze video

Leuk voordeel: Woon jij in de buurt van het gemeentehuis in Steenwijk? Dan kun je ook gebruik maken van onze fietsregeling en lekker op de fiets naar je werk. Woon je verder weg dan hebben we een reiskostenregeling.

Jouw rol

Je bent gesprekspartner voor de zorgleveranciers als het gaat om contracten binnen het sociaal domein. Samen met je collega contractmanager/inkoper ga je diverse contracten binnen het sociaal domein opnieuw afsluiten. Dit geldt zowel voor lokale als voor regionale inkoopcontracten. Wanneer er eenmaal een contract is afgesloten, weet je ook hoe je borgt dat de geboden zorg van hoge kwaliteit is en blijft. Denk hierbij aan het voeren van tussentijdse evaluatiegesprekken met een partij.

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde relevante Hbo-opleiding
 • Je hebt ervaring met contractbeheer of –management en inkoop, bij voorkeur binnen het sociaal domein (bijvoorbeeld adviseur/projectleider binnen Sociaal Domein). Dat hoeft overigens niet bij een gemeente te zijn.
 • Je kunt werken in een politieke omgeving en bent communicatief sterk
 • Je kunt goed analytisch denken en je hebt uitstekende organisatorische vaardigheden
 • Je toont initiatief en zoekt nieuwe en uitdagende wegen om vraagstukken op te lossen

Solliciteren

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en al jouw vragen te beantwoorden. Want werken bij de gemeente is écht anders dan het bedrijfsleven. Dus aarzel niet om contact op te nemen. Solliciteren kan digitaal via onze website www.steenwijkerland.nl/vacatures. Als je beschikt over een LinkedIn profiel dan nodigen wij je uit om dit in je CV met ons te delen. 

Liever eerst een kop koffiedrinken om kennis te maken en/of te ontdekken wat we elkaar kunnen bieden? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan met Henry Ridder (teamleider), via 06-13005857 of over de procedure met Kirsten Wever (recruiter P&O), via 06-27970957

Benieuwd naar welke vacatures er nog meer zijn bij de gemeente Steenwijkerland? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.

Aantal posities 1
Plaats Steenwijk
Provincie Overijssel
Land Nederland
Gepubliceerd 14-02-2024
Uiterste datum 28-03-2024

Terug naar vacatures