Bedrijf Steenwijkerland, Bestuur, Griffier

Een afwisselende baan. Ruimte om jezelf te ontwikkelen. En ook nog eens leuke collega’s. Dát is werken bij de gemeente Steenwijkerland!

Heb jij altijd al willen werken in een politiek bestuurlijke omgeving? Dan is dit je kans!

Ben jij onze

Raadsadviseur/plaatsvervangend griffier

Voor 32-36 uur per week

Laat het ons weten!

Wat bieden wij jou?

We bieden je een afwisselende functie in een informele en ambitieuze organisatie.

Daarnaast bieden we jou:

  • Een salaris in schaal 10 CAO Gemeenten
  • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit komt boven op je salaris. Je kunt dit inzetten voor extra vakantiedagen, een opleiding of het laten uitbetalen
  • Een flexibele indeling van je werkweek, waarbij ’s avonds werken hoort. Hybride werken is uitstekend gefaciliteerd, maar we zien je ook graag op kantoor. Samen halen we de beste resultaten en leren we van elkaar
  • Volop mogelijkheden om door te leren en jezelf te ontwikkelen
  • De baan is eerst voor 1 jaar, zijn we alle twee tevreden? Dan is er daarna een vaste baan
  • Een werkomgeving met toffe uitersten: Van stad tot platteland – en alles wat er tussenin zit. Je vindt het in Steenwijkerland. Nieuwsgierig naar onze gemeente Steenwijkerland? Check dan deze video

Leuk voordeel: Woon jij in de buurt van het gemeentehuis in Steenwijk? Dan kun je ook gebruik maken van onze fietsregeling en lekker op de fiets naar je werk. Woon je verder weg dan hebben we een reiskostenregeling.

Jouw rol en profiel

Als adviseur van de raad moet je veel borden draaiend houden. Je levert een wezenlijke bijdrage aan het functioneren en ontwikkelen van de gemeenteraad en de door de raad ingestelde commissies en andere overlegplatforms. Dit vraagt niet alleen kennis, kunde en vaardigheden maar ook dat je op passende wijze 'stevig in de schoenen staat’. Je bent in staat over de grenzen van je eigen functie heen te kijken. Ook houd je de algemene belangen van de gemeenteraad goed in het oog. Daarnaast treed je op als secretaris van de Rekenkamercommissie.

Er ligt een stevige klus. Wij zoeken iemand die beschikt over een Hbo-diploma/Hbo werk- en denkniveau en de opleiding tot commissiegriffier heeft gevolgd of bereid is deze te gaan volgen. Belangrijk is dat je enthousiast en leergierig bent, dat je geïnteresseerd bent in de politiek en lokale besluitvorming en dat je goed kunt samenwerken. Natuurlijk kun je ook zelfstandig werken, leg je makkelijk contact en ben je creatief en praktisch ingesteld. Als laatste, maar niet het minst belangrijk, ben je bereid om ’s avonds te werken, want veel vergaderingen vinden in de avond plaats.

Solliciteren

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en al jouw vragen te beantwoorden. Want werken bij de gemeente is écht anders dan het bedrijfsleven. Dus aarzel niet om contact op te nemen. Solliciteren kan digitaal via onze website www.steenwijkerland.nl/vacatures. Ook als je niet geheel in het profiel past nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We gaan dan kijken hoe je de ontbrekende vaardigheden onder de knie kunt krijgen. Als je beschikt over een LinkedIn profiel dan nodigen wij je uit om dit in je CV met ons te delen. 

We kijken er naar uit om je snel te ontmoeten, daarom vinden de gesprekken plaats op vrijdag 1 maart. Reageren kan t/m zondag 25 februari.

Liever eerst een kop koffiedrinken om kennis te maken en/of te ontdekken wat we elkaar kunnen bieden? Dat kan natuurlijk ook. Bel dan met Annet ten Hoff (griffier), via 06-49415231 of over de procedure met Kirsten Wever (Recruiter P&O), via 06- 27970957.

Benieuwd naar welke vacatures er nog meer zijn bij de gemeente Steenwijkerland? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.Aantal posities 1
Plaats Steenwijk
Provincie Overijssel
Land Nederland
Gepubliceerd 07-02-2024
Uiterste datum 25-02-2024

Terug naar vacatures